Shopping info

Levering informatie

Levering informatie

Het schema laat u de levering informatie zien

Bestemming: Nederland

Service             Verwerking          Levering            Totale tijd

Standaard          2 dagen                  2—3 dagen            3—4 dagen

Bestemming: Europa

Service             Verwerking          Levering            Totale tijd

Standaard          3—4 dagen            4—5 dagen            4—7 dagen

Alle kleine bestellingen worden verzonden in kleine verpakkingen en vindt je terug in uw brievenbus.

Betaling

Wij accepteren Visa, MasterCard, American Express en Maestro en alle andere methoden. De betaling zal worden afgeschreven van uw rekening bij verzending van uw bestelling bij Anita de Groot. U bevestigt dat de credit/debit card die wordt gebruikt is van jou, of dat u specifiek door de eigenaar van de credit/debit card toestemming hebben gekregen om deze te gebruiken. Alle credit/debit card houders zijn onderworpen aan geldigheidscontroles en toestemming van de kaartuitgever. Indien de uitgevende instelling van uw betaalkaart weigert om betaling aan Anita de Groot toe te staan, zullen wij niet aansprakelijk zijn voor enige vertraging of niet-levering.

Wij nemen verantwoording onze website te beveiligen. Alle credit/debit card transacties op deze site zijn verwerkt met behulp van Adyen, een veilige online betaling gateway die uw kaartgegevens versleutelt in een veilige omgeving. Als u een geregistreerde Anita de Groot gebruiker bent, zullen we uw gegevens veilig opslaan  in onze systemen. Deze gegevens worden volledig versleuteld en alleen gebruikt om card transacties die u hebt gestart te verwerken.

Verder dragen wij zorg, voor zover het in ons vermogen ligt om dit te doen, om de details van uw bestelling en betaling veilig te houden, maar in nalatigheid van onze kant, we niet aansprakelijk zijn voor enig verlies dat u kan worden toegerekend,  wanneer een derde onbevoegd toegang krijgt tot gegevens die u verstrekt heeft om toegang te krijgen of tot het bestellen op de site.