Eerlijke productie

Atelier Anita de Groot heeft drie belangrijke pijlers waar vanuit wij werken.

In huis productie
Anita ontwerpt alle producten uit de collecties zelf maar test ook samples en maakt een X aantal exemplaren in het atelier in Schiedam.
Ben je nieuwsgierig hoe producten worden gemaakt? Loop eens binnen in de winkel op de Hoogstraat 94.
Het vermaken van producten in de winkel biedt ze aan als een extra service zodat je 100% tevreden de deur uit kunt lopen.
In overleg is het ook mogelijk om een product op maat te laten maken, je favoriete product die je niet meer kunt vinden in de huidige collectie kan ik ook voor je maken.
Vraag naar de mogelijkheden in de winkel of via Info@anitadegroot.com

Goed voor het milieu
Door de nauwe samenwerking met het atelier in Polen kunnen we op korte termijn en in kleine oplages produceren.
Zo voorkomen wij overproductie en zal de kleding niet vernietigd hoeven te worden of zijn we gedwongen een uitverkoop te houden.
Ik ga in Nederland op zoek naar stoffen voor de collectie zodat ik alles kan zien en voelen en maar de eerste ontwerpen.
Je koopt onze producten altijd voor een eerlijke prijs. Wij gaan bewust om met de inkoop van stoffen en proberen zo zuinig mogelijk met de stoflegging te zijn.
Zijn er stukken stof over? dan communiceert de producten dit met ons en verzinnen we een leuke oplossing in de vorm van accessoires.

Eerlijke lonen
Onze producten worden geproduceerd in Polen zodat we het atelier vaker kunnen bezoeken en goed zicht houden op de productie.
Het kleinschalige atelier waarmee wij werken, betalen we eerlijke lonen zodat er geen uitbuiting ontstaat.
We streven er naar de mooiste producten te leveren, maar altijd op een eerlijke manier.
Eerlijk naar de maker en eerlijk naar de klant. Zo creëren we eerlijke producten.